PACSIRTÁK

Elbúcsúztunk, de a hangtár nyitva áll

Kedves hallgatóink, a Pacsirta Rádió szinte valamennyi korábbi műsora megtalálható hangtárunkban. Akár lemaradt valamiről, ami érdekelte volna, akár újra hallgatná valamelyik műsorunkat, várjuk szeretettel. Jó felfedezést!

PACSIRTA BÚCSÚ

A Pacsirta Rádió záró napjának befejező néhány perce itt hallgatható meg.

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

 

Drága Pacsirta Hallgatók!

Sokszor próbáltuk jelezni: a Pacsirta Rádió azt vállalta, hogy három hónapig megpróbál igaz és valódi dolgokat elmondani. A három hónap letelt.

 

felkiáltó jel

 

Sok levelet kapunk, hogy találjuk meg a folytatás lehetőségét, ha kell tegyük előfizetésessé a rádiót. Újra, egyértelműen kijelentjük: a Pacsirta április 12-én 18 órakor elhallgat. Nem gyűjtünk a hallgatóinktól, nem adunk meg semmiféle bankszámlaszámot, nem szeretnénk az amúgy sem könnyű helyzetben lévő emberek megélhetését tovább nehezíteni. Ha valóban szükség van erre a hangra, akkor meg fogjuk találni a módját, hogy ismét meg megszólaljon.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

VENDÉGEINK

A Pacsirta Rádió indulása óta már sokan megfordultak stúdióinkban, még több ember szólalt meg műsorainkban telefonon, külső helyszíneken. Izgalmas és impozáns névsor, érdemes megnézni…

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Dolgozunk…

A galéria tartalmaz 9 fotót.

ITT VAGYUNK

A Pacsirta Rádióban minden munkatárs ingyen dolgozik, munkájáért senki nem vesz fel honoráriumot.

Sokan vagyunk, de (persze) nem elegen.

A 80 közreműködő között mások mellett ott lesz Aczél Endre, Lipovecz Iván, Vágó István, Szegvári Katalin, Szilágyi János, Verebes István, Bach Szilvia, Rényi András, Kulcsár István, Benda László, Frank Iván, Donáth László és Iványi Gábor lelkészek.

A Pacsirta ismert, jó szakemberek szakmai alapon szerveződött rádiója.

A Pacsirta Rádió talán legfontosabb célja, hogy arra buzdítson, menjünk el a választásra, szavazzunk! De ehhez ismerni kell a világot és azt, hogy mi igaz, mi nem. Segítünk az eligazodásban.

A munkatársak világnézete, pártokhoz való esetleges kötödése a rádió létrehozóit nem érdekli. Magánügy. Ha igazat mondanak, akkor nincs baj.

Hozzá kell szoknunk, hogy megváltozott a világ. Egy online rádió hatékonysága kicsi, kevés emberhez ér el, de így is szívesen tesszük a dolgunkat, legjobb tudásunk és tisztességünk szerint. Bízunk abban, hogy mások is ezt teszik.

Itt lehet hallgatni.